Sunday, February 20, 2011

Mrs. Zach's First Give-Away : Free Photoshoot Uols!


Align Centerfuh! mood mengontest agak merudum.. byk GA yg dah terlepas, huh! kali ni saya x nak lepaskan peluang join GA kawan sekampung a.k.a kawan ukur jalan petang2 round kampung naik motor. ;P byk sgt kenangan, kalau nak citer karang x sempat pulak nak join GA beliau. haha. sambil join sambil promote GA ni skali. haha. puan khairiah ni part time photog. so, dia berbesar hati nak sponsored sesi photoshoot kepada yg bertuah.

jom reramai join GA puan khairiah ni! kalau nak tahu syarat2nya sila refer entry GA beliau.

antara syarat2nya :
1. follow.
2. lengkapkan ayat.
3. hebahkan.
4. tinggalkan jejak.

"saya nak menang mrs zach's first give away kerana.....saya dari dulu teringin nak jadi model photog beliau laki bini coz gambar yg dihasilkan adalah sgt cun bangat. ini ikhlas, tiada ayat kipas2 di sini,hehe. saya dah lihat hasil tangkapan beliau yang kebanyakan model2 nya adalah rakan sekolahan kami dulu2. asik2 suami je yg shoot gambar saya, teringin gak feeling ala2 artis ada photog sedang shoot gambar kami sekeluarga.  ahaks!~ jarang dpt gambar bertiga, slalunye berdua lebih baik dgn aqeef je. last berphotoshoot beriya2, mase kawin dulu je la. (sambil taip entry ni sambil verangan tengah posing ala2 gedix sambil berbaring2 di taman bunga beralaskan tikar bersama suami dan anak tersayang) ewah! puan khairiah, pls take note! ekeke..

Tarikh tutup penyertaan ialah: 20 Februari 2011.


Friday, February 18, 2011

TOTE BOUTIQUE'S GIVEAWAY


TOTE BOUTIQUE'S GIVEAWAY
oleh

untuk join GA ni, klik di link di bawah :

tarikh tutup :  18 Februari 2011

Friday, February 4, 2011

Erin & Elia : 1st Combined Giveaway (FCG)

Sticky post until 4th Feb. scroll further down for new entries


 by
Erin dan Elia (gf KFCM)

kalau nak join klik sini
tarikh tutup : 4 Feb 2011




Thursday, February 3, 2011

Money Guess

Money Guess
anjuran

tempoh contest :
25 Januari - 15 Februari 2011
 
jawapannye ialah :
 RM227.70
 
link contest :

tag :
mama eza

BabyIbu Giveaway Birthday


BabyIbu Giveaway Birthday

Anjuran :

Tempoh GA :
26 Januari - 25 Februari 2011 

Link GA :

Penaja:




Kedai Gambar Kami