Monday, September 20, 2010

Little Princess/ Prince of Posing Contest

last minit join contest ibuayahdamia ni..


gambar yg dipertaruhkan adalah..............

.
.
.
.
.


AQEEF IRFAN BIN AMINORLAH
2 TAHUN

Posing ni automatik ditiru oleh Aqeef bile tgk ummi dia baring kat papan gelongsor di taman permainan.
Dia pun nak baring jugak,sekarang ni pantang tgk org buat dia akan tiru.
Seronok tgk perkembangan anak yg kadang-kadang mencuit hati..

to all bloggers yg nak join contest ni bole tgk kat sini
kalau sempat lagi bole join..saya pun last minit join ni sempat lagi x ibudamia? hihi..

contest ini juga ditaja khas oleh :




1 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

salam....saya datang check entry..btw semua syarat LULUS!!! cuma saya tak nampak banner contest kat side bar....nanti add on yer..

good luck!!

Post a Comment