Monday, September 20, 2010

Little Princess/ Prince of Posing Contest

last minit join contest ibuayahdamia ni..


gambar yg dipertaruhkan adalah..............

.
.
.
.
.


AQEEF IRFAN BIN AMINORLAH
2 TAHUN

Posing ni automatik ditiru oleh Aqeef bile tgk ummi dia baring kat papan gelongsor di taman permainan.
Dia pun nak baring jugak,sekarang ni pantang tgk org buat dia akan tiru.
Seronok tgk perkembangan anak yg kadang-kadang mencuit hati..

to all bloggers yg nak join contest ni bole tgk kat sini
kalau sempat lagi bole join..saya pun last minit join ni sempat lagi x ibudamia? hihi..

contest ini juga ditaja khas oleh :




Wednesday, September 8, 2010

ConTeST SENyuMan @ HaPpy BIrThDay FarIsyah

lame dah x join contest..agak kemalasan di situ..
ni baru nak join balik..

ConTeST SENyuMan @ HaPpy BIrThDay FarIsyah

contest ni sempena Farisyah yg ke-4

gambar yg dipertaruhkan :

Aqeef Irfan Bin Aminorlah
1 thn 11 bulan

sape mau join contest ni bole lihat syarat²nya di sini
 contest berakhir pada 08.09.2010 jam 5.32 petang (hari ni kan..)
gud luck to uolls n my aqeef...

 nota ummiaqeef : entry last minit sblm balik raya..hehe