Wednesday, June 30, 2010

CONTEST ANDA BERSAMA SI COMELLL

oh..saya kena tag oleh mama_auni untuk join contest ni..
harap² masih sempat lagi nak join..

~ CONTEST ANDA BERSAMA SI COMELLL ~
 anjuran

hadiah 2pcs clothes from bIFA'S collezion

pic yang saya pilih ialah :


kpd sesape yg nak join bole klik kat sini
tarikh tutup penyertaan : 30 june 2010 (hari ni) huhu
so,cpt² join selagi masa masih ade..huahuahua...

nak tag 3 org ni :
cik a'da
cik diey
ibuhaikal


Tuesday, June 29, 2010

Happy Family 1st Giveaway by DJf CloSet

lame x join contest ni..

sape mau join sila klik di sini
tarikh tutup : 9 Julai 2010


Monday, June 21, 2010

Cabutan Bertuah Happy Father’s Day





mase ni aqeef tengah tunjuk² animal..
aqeef dah penat berjalan tu yg mintak dukung ngan abah dia..
1st time aqeef pergi zoo negara..
saje nak bawa dia kenal ngan animal secara live..
bese tgk kat buku or tv je..hehe
tu yg teruja lbh skit dpt tgk real²..
sape yg nak join klik di sini..

Peraduan ini berlangsung dari 8 June 2010 – 29 June 2010.
Pemenang bertuah akan diumumkan pada 30 June 2010.


Tuesday, June 15, 2010

CONTEST! : CABUTAN BERTUAH, MENANGI RM50!

RM50 untuk dimenangi, Join sekarang!

untuk maklumat lanjut sila klik di sini
Tarikh tutup : 30 Jun 2010



PAULINE'S FIRST GIVEAWAY


untuk maklumat lanjut sila klik pada banner di atas..
terikh tutup : 8 Julai 2010
3 pemenang akan memenangi sepasang STOKIN dan satu BEG 
(seperti gambar di atas)
sebuah hadiah misteri akan menanti pemenang bertuah
pemenang berdasarkan cabutan bertuah
mari join!



Farish 1st Giveaway!

klik pada banner utk maklumat lanjut
hadiah berbentuk baucer seperti di bawah


klik di sini juga kalau nak join!
GA berakhir pada 26 Jun 2010

Joint My First Giveaway


utk maklumat lanjut tentang GA ini klik kat sini
GA ini tamat pada 30 Jun 2010..


Batik Sarong Online Giveaway

batiksarongon9.blogspot.com

Giveaway ni berlangsung dr 4 Jun hingga 3 Julai 2010..
hadiah yg ditawarkan sgt menarik..
utk maklumat lebih lanjut sila klik di sini


Mrs Bubu Giveaway

klik pada banner utk maklumat lanjut..
contest ni sempena 4th anniversary mrs bubu!
"HAPPY ANNIVERSARY MRS BUBU"
berakhir 29 julai 2010..


Wednesday, June 9, 2010

THE FIRST ANNIVERSARY GIVEAWAY

dianjurkan oleh My Lovely Ribbons N Laces..

 sila klik banner utk maklumat lanjut..
tarikh tutup : 30 jun 2010
gud luck!



Painting Da' Rainbow Giveaway

klik banner utk maklumat lanjut mengenai GA ni..


 caranye sgt mudah..
10 hadiah misteri menanti kengkawan semua..
gud luck all n me also..
harap ade luck saya..huhu


Friday, June 4, 2010

"Go Go Green Cutest Baby Contest by Mama_Aqish"

contest mama_aqish lg..hihi

saya menjadi follower sejak join contest thn lps bln april 2009..
then terus follow citer² pasal family mama_aqish sampai sekarang..
mcm² info menarik..tutorial..sales..kisah keluarga aqish..mcm² la..
yg suke ade..yg duka ade..hehe..then share pengalaman..

pic yg dipertaruhkan

Name : Aqeef Irfan bin Aminorlah
Age : 1thn 8bln
D.O.B : 14 September 2008

contest ini ditaja oleh :


 

Wednesday, June 2, 2010

GIVEAWAY - Besday PapaZakwan! :)

nak join contest ni plk..
last minit baru nak join..hahaha

 sempena besday PapaZakwan bulan depan (21/06/2010)
rasa² ni je yg kan syarat² nya..
harap² saya bertuah kali ni..hehe..


 

"CUTEST BABY FACE CONTEST by MaMa_Aqish"

1st time nk join giveaway kat blog baru ni..hihi
saje je buat blog khas utk contest..


saya dah terjah blog mama_aqish mase join contest thn lps..
x silap mase bulan april 2009..(refer kat entry tu..hehe) 
then terus la follower kisah keluarga aqish tu smpai skang..
k la..malas citer panjang..ni nak letak pic aqeef yg terbaru..

 Nama Anak : Aqeef Irfan aka Aqeef
Nama Ibu : Roziana aka Roxy
Umur anak : 1thn 8bln

contest ini disponsori oleh :


note : anje,kalau ade yg terkurang bgtau ye..hehe