Tuesday, December 21, 2010

Blog Teman Udah Setahun GA

kena tag oleh mamalyna. sebelum ni pun pernah tgk GA ni tp xde mase lg nak buat.


kalau nak join klik di sini
tarikh tutup : 31.12.2010

nak tag :

mama_auni
pn.zana
nad

Tuesday, December 14, 2010

GA Teka & Menang Ibu3A

jalan2 kat blog kakyong ternampak GA ni. nak join lah!

kena teka jumlah syiling2 ni..

ini dia banner GA


tekaan pertama = RM83.48
tekaan kedua = RM84.53

nak join, klik di SINI.

hadiahnye : 5 pemenang dan 2 peserta bertuah.
menarik ni! harap2 terpilih,ahaks!~


Monday, December 13, 2010

Ibu Hadif Giveaway



klik di sini untuk join GA

2 orang pemenang akan dpt FM comei ni :


Tarikh tutup : 23 Disember 2010



Contest Si Cilik & Stroller






klik di sini ntuk join.

tarikh tutup : 11-1-2010


CUTE BABY CONTEST by PAPAMAMAZAKWAN



printscreen blog :


pic aqeef wif token car :


kalau nak join, baca syarat²nya di sini

contest bermula :

27.11.2010 (9am) - 18.12.2010 (9pm)



Monday, December 6, 2010

Contest Si Manjaku Comel

kembali mengontest..hehe..
anjuran juelee


 gambar yg dipertaruhkan :



kalau nak join klik saja di sini
saya mau tag :

1) mamalyna
2) mama_aqish
3) mama_auni
4) lynn hamzah
5) leyli/ummi allya husna

tarikh tutup : 25 december 2010



Saturday, December 4, 2010

MAMALYNA'S CRABSTICK POPIA GIVEAWAY


lamenye x join contest! agak kemalasan di situ.
mau join contest yg senang2 sajork. aci x? haha.
ok,teringin nak rase crabstick popia buatan mamalyna. huhu.
mau join bole klik di sini

tarikh tutup : 15 Disember 2010 
p/s : mamalyna,anniversary kite pulak 8hb disember..hehe..


Monday, September 20, 2010

Little Princess/ Prince of Posing Contest

last minit join contest ibuayahdamia ni..


gambar yg dipertaruhkan adalah..............

.
.
.
.
.


AQEEF IRFAN BIN AMINORLAH
2 TAHUN

Posing ni automatik ditiru oleh Aqeef bile tgk ummi dia baring kat papan gelongsor di taman permainan.
Dia pun nak baring jugak,sekarang ni pantang tgk org buat dia akan tiru.
Seronok tgk perkembangan anak yg kadang-kadang mencuit hati..

to all bloggers yg nak join contest ni bole tgk kat sini
kalau sempat lagi bole join..saya pun last minit join ni sempat lagi x ibudamia? hihi..

contest ini juga ditaja khas oleh :




Wednesday, September 8, 2010

ConTeST SENyuMan @ HaPpy BIrThDay FarIsyah

lame dah x join contest..agak kemalasan di situ..
ni baru nak join balik..

ConTeST SENyuMan @ HaPpy BIrThDay FarIsyah

contest ni sempena Farisyah yg ke-4

gambar yg dipertaruhkan :

Aqeef Irfan Bin Aminorlah
1 thn 11 bulan

sape mau join contest ni bole lihat syarat²nya di sini
 contest berakhir pada 08.09.2010 jam 5.32 petang (hari ni kan..)
gud luck to uolls n my aqeef...

 nota ummiaqeef : entry last minit sblm balik raya..hehe

Thursday, July 8, 2010

Ney Ezzo's Giveaway

klik pada banner or di sini untuk lihat syarat² GA

3 hadiah misteri untuk 3 yg bertuah

tarikh tutup GA : 1 Ogos 2010


SimplyStyle Shop 1st Giveaway

SimplyStyle Shop bermurah hati nak mengadakan Giveaway

sila klik di sini utk melihat syarat² GA



saya nak tag :
 


hadiahnya ini
TADAAAA


Multipurpose hanger


Important!!
GiveAway end 31st July 2010



Thursday, July 1, 2010

Mama_Balqis 1st Moment GiveAway


GA ni dianjurkan oleh anje aka mama_aqish
from 1 - 15 july 2010
sape mau join sila klik di sini


Sweet Cute Baby Smile Contest!!!

dianjurkan oleh intankuterpilih

Create your own banner at mybannermaker.com!

contest sempena pelancaran blogshop baru, Baby Ku Cute Collections

Create your own banner at mybannermaker.com!

gambar aqeef tersenyum memandang kamera :

Aqeef Irfan
1thn 9bln
roxy aka ummiaqeef

untuk join contest ini sila klik di sini
tarikh tutup : 31 Julai 2010



Wednesday, June 30, 2010

CONTEST ANDA BERSAMA SI COMELLL

oh..saya kena tag oleh mama_auni untuk join contest ni..
harap² masih sempat lagi nak join..

~ CONTEST ANDA BERSAMA SI COMELLL ~
 anjuran

hadiah 2pcs clothes from bIFA'S collezion

pic yang saya pilih ialah :


kpd sesape yg nak join bole klik kat sini
tarikh tutup penyertaan : 30 june 2010 (hari ni) huhu
so,cpt² join selagi masa masih ade..huahuahua...

nak tag 3 org ni :
cik a'da
cik diey
ibuhaikal


Tuesday, June 29, 2010

Happy Family 1st Giveaway by DJf CloSet

lame x join contest ni..

sape mau join sila klik di sini
tarikh tutup : 9 Julai 2010


Monday, June 21, 2010

Cabutan Bertuah Happy Father’s Day





mase ni aqeef tengah tunjuk² animal..
aqeef dah penat berjalan tu yg mintak dukung ngan abah dia..
1st time aqeef pergi zoo negara..
saje nak bawa dia kenal ngan animal secara live..
bese tgk kat buku or tv je..hehe
tu yg teruja lbh skit dpt tgk real²..
sape yg nak join klik di sini..

Peraduan ini berlangsung dari 8 June 2010 – 29 June 2010.
Pemenang bertuah akan diumumkan pada 30 June 2010.


Tuesday, June 15, 2010

CONTEST! : CABUTAN BERTUAH, MENANGI RM50!

RM50 untuk dimenangi, Join sekarang!

untuk maklumat lanjut sila klik di sini
Tarikh tutup : 30 Jun 2010



PAULINE'S FIRST GIVEAWAY


untuk maklumat lanjut sila klik pada banner di atas..
terikh tutup : 8 Julai 2010
3 pemenang akan memenangi sepasang STOKIN dan satu BEG 
(seperti gambar di atas)
sebuah hadiah misteri akan menanti pemenang bertuah
pemenang berdasarkan cabutan bertuah
mari join!