Friday, April 29, 2011

Ibu Hadif Giveaway 3/2011


 klik sini utk join!

Ibu Hadif Giveaway 3/2011 ditaja oleh Kedai Huffaz :



tarikh tutup : 19 April 2011 jam 3.00 ptg


Thursday, March 31, 2011

'Look a Like Contest' by Ummiaqeef & Mom's Diary

jom join 1st contest by me and my fren, puan imah.

'Look a Like Contest' by Ummiaqeef & Mom's Diary


klik this link :


tarikh tutup : 31 Mac 2011

TQ and Good Luck!


Sunday, March 20, 2011

Gieyana Giveaway ~ I'm Look Younger!

anjuran

nak join, klik sini

tarikh tutup : 20 Mac 2011

Tuesday, March 15, 2011

Count The Jelly Contest & Giveaway

oleh 

saya teka : 17 jelly

nak join klik sini
tarikh tutup : 15 Mac 2011


Monday, March 14, 2011

spread the love ♥ :)


anjuran

nak join klik sini

tarikh tutup : 14 Mac 2011

Friday, March 11, 2011

LUCKY DRAW LITTLE CUTE ANIMAL 2011

anjuran

nak join, klik sini :

tarikh tutup : 11 Mac 2011


Wednesday, March 9, 2011

Teka-teki teka-tekuk

nak join klik sini

saya teka ye :


HENDAK KE KEDAI MEMBELI CUKA
SINGGAH SEBENTAR DI TEPI TANGGA
IZINKAN SAYA UNTUK MENEKA
BUAH ITU IALAH BUAH MANGGA


Tuesday, March 1, 2011

Ibu Hadif Giveaway 1/2011

oleh

nak join, klik sini
tarikh tutup : 1 Mac 2011

hadiahnya :

Cutlery Holder

Sunday, February 20, 2011

Mrs. Zach's First Give-Away : Free Photoshoot Uols!


Align Centerfuh! mood mengontest agak merudum.. byk GA yg dah terlepas, huh! kali ni saya x nak lepaskan peluang join GA kawan sekampung a.k.a kawan ukur jalan petang2 round kampung naik motor. ;P byk sgt kenangan, kalau nak citer karang x sempat pulak nak join GA beliau. haha. sambil join sambil promote GA ni skali. haha. puan khairiah ni part time photog. so, dia berbesar hati nak sponsored sesi photoshoot kepada yg bertuah.

jom reramai join GA puan khairiah ni! kalau nak tahu syarat2nya sila refer entry GA beliau.

antara syarat2nya :
1. follow.
2. lengkapkan ayat.
3. hebahkan.
4. tinggalkan jejak.

"saya nak menang mrs zach's first give away kerana.....saya dari dulu teringin nak jadi model photog beliau laki bini coz gambar yg dihasilkan adalah sgt cun bangat. ini ikhlas, tiada ayat kipas2 di sini,hehe. saya dah lihat hasil tangkapan beliau yang kebanyakan model2 nya adalah rakan sekolahan kami dulu2. asik2 suami je yg shoot gambar saya, teringin gak feeling ala2 artis ada photog sedang shoot gambar kami sekeluarga.  ahaks!~ jarang dpt gambar bertiga, slalunye berdua lebih baik dgn aqeef je. last berphotoshoot beriya2, mase kawin dulu je la. (sambil taip entry ni sambil verangan tengah posing ala2 gedix sambil berbaring2 di taman bunga beralaskan tikar bersama suami dan anak tersayang) ewah! puan khairiah, pls take note! ekeke..

Tarikh tutup penyertaan ialah: 20 Februari 2011.


Friday, February 18, 2011

TOTE BOUTIQUE'S GIVEAWAY


TOTE BOUTIQUE'S GIVEAWAY
oleh

untuk join GA ni, klik di link di bawah :

tarikh tutup :  18 Februari 2011

Friday, February 4, 2011

Erin & Elia : 1st Combined Giveaway (FCG)

Sticky post until 4th Feb. scroll further down for new entries


 by
Erin dan Elia (gf KFCM)

kalau nak join klik sini
tarikh tutup : 4 Feb 2011




Thursday, February 3, 2011

Money Guess

Money Guess
anjuran

tempoh contest :
25 Januari - 15 Februari 2011
 
jawapannye ialah :
 RM227.70
 
link contest :

tag :
mama eza

BabyIbu Giveaway Birthday


BabyIbu Giveaway Birthday

Anjuran :

Tempoh GA :
26 Januari - 25 Februari 2011 

Link GA :

Penaja:




Kedai Gambar Kami



Saturday, January 15, 2011

::: Aku Rindu Sayang Kamu Giveaway :::

anjuran

kalau nak join klik sini
tarikh tutup : 16 februari 2011




CUTE LITTLE PINKY FAN GA by Iceboxrivet 2011


anjuran

kalau nak join klik sini
tarikh tutup : 25 Jan 2011